Onze wijnen

Onze wijnen

Onze wijnen komen uit de Piemonte. Deze streek in Italië heeft ons hart gestolen. Een fraaie omgeving met idyllische vergezichten en tussen de grote jongens veel kleinschalig werkende wijnboeren. We hebben kennisgemaakt met een paar daarvan. Generaties lang maken de zonen wijn. Wijn met passie én 100% natuurlijk. Van die grandioze wijnen wordt maar een geringe hoeveelheid geproduceerd. Deze wijnen moeten de aandacht krijgen die ze verdienen. En al hebben ze door hun geringe hoeveelheden geen grote internationale prijzen gewonnen, ze zijn superieur en verslaan met gemak hun bekroonde concurrenten.

Probeer zelf eens één van onze wijnen, zoals onze Nebbiolo. Van deze druivensoort wordt de beroemde Barolo gemaakt, of de frisse witte wijn van de Nascetta.

Onze wijnen

Gezien de grote exclusiviteit van onze wijnen zijn deze ook bij uitstek geschikt om geserveerd te worden in (de betere) restaurants. Heeft u een restaurant en heeft u interesse, laat het ons weten!

Iedere bestelling dient uit minstens 2 flessen en uit een even aantal te bestaan.

Matteo Dell’Orto

Wij halen deze fantastische wijnen zelf uit de Piemonte bij Matteo Dell’Orto, dit is een klein familiebedrijf in Roddino, dat maar enkele duizenden liters wijn per jaar maakt. Volledig natuurlijk en volledig biologisch. Deze wijn wordt ambachtelijk gemaakt, zonder toevoegingen en is dus puur natuur.

Webshop