Italiawijn

Italiawijn

Welkom op de website van Italiawijn.

Italiawijn biedt u ambachtelijke wijn uit de Italiaanse Piemonte aan. Wij kopen deze zeer bijzondere wijn direct in bij kleine wijnboeren in de omgeving van Alba. Italiawijn is de enige leverancier in Nederland van de met liefde en vakmanschap gemaakte wijn van Matteo Dell’Orto. Wij doen dit vanuit onze passie voor deze wijnen. En voor de prachtige Italiaanse streek waar ze vandaan komen. Meerdere keren hebben wij in de Piemonte prachtige wijnen geproefd, omdat wij graag ons aanbod zouden willen uitbreiden. Maar we hebben geen wijnen gevonden die de wijnen van Matteo kunnen evenaren. Uiteraard is dit voor een belangrijk deel een kwestie van smaak. Maar we worden gesteund door de vele fans van “onze” wijn.
Italiawijn is een klein familiebedrijf dat kleinschalig werkt en niet uit is op dikke winst. Hierdoor kunt u verzekerd zijn van een zorgvuldige behandeling van uw bestelling en eventuele vragen. Wij hanteren eerlijke prijzen.

Onze wijnen gaan altijd per 2 stuks. Wij gebruiken voor de verzending van onze wijnen hoge kwaliteit verzenddozen, waardoor we zeker zijn van een zorgeloze bezorging.

Italiawijn

Alle bestellingen vanaf €50,- worden bovendien gratis thuisbezorgd bij verzending binnen Nederland en binnen België vanaf €60,-

Webshop

 

WA Products

Italiawijn is een onderdeel van WA Products. WA Products verkoopt via waproducts.nl natuurlijke persoonlijke verzorgingsproducten, zoals die met mastiek van het Griekse Chios. Mastiek is een 100% natuurlijk (plantaardig) product. Samen met andere puur natuurlijke stoffen wordt dit gebruikt in diverse persoonlijke verzorgingsproducten. Wij leveren bodylotions, diverse gezichtcrèmes, shampoos en tandpasta’s met Mastiek. Al deze producten zijn zo natuurlijk mogelijk. Hierbij zijn veelal biologische ingrediënten gebruikt. Mastiek maagpoeder helpt bij maagproblemen, zoals brandend maagzuur en draagt bij aan een goede darmwerking. en het wordt zelfs gebruikt om een hoog cholesterol te verlagen.

Daarnaast is WA Products leverancier van de hoogst mogelijke kwaliteit Arganolie. Deze is 100% zuiver en volledig biologisch. Bovendien is deze olie traditioneel gewonnen en volledig Fairtrade.

Vriendelijke groeten,

Herman Hess